Anniek Bosdijk versterkt Swift selectie

Anniek Bosdijk (19) zal vanaf komende zomer de selectie van Swift gaan versterken. Anniek maakt de overstap van Futura uit Den Haag.

Anniek speelt momenteel nog met veel succes in het 1e team van Futura waarmee in de zaal het kampioenschap in de 1e klasse werd binnengehaald. Ondertussen heeft Anniek vanwege haar studie in Amsterdam al regelmatig meegetraind met de selectie van Swift en onze club op deze manier goed leren kennen. “Anniek is talentvol, heeft een goed spelinzicht en brengt de ervaring mee van het spelen bovenin de 1e klasse. Daarmee is zij een fantastische aanvulling voor de ambities van de selectie en de vereniging”, aldus coaches Martin van Eijk & Pelle de Wit.

“Door mee te trainen heb ik het afgelopen jaar goed kunnen zien hoe de club en het team zijn en samen spelen. Vooral de combinatie van gezelligheid en fanatisme bij Swift spreekt me erg aan, en heeft mij voor Swift doen kiezen”, aldus Anniek. “Ik heb er veel zin om hier te starten en kijk er naar uit om volgend jaar te strijden om het kampioenschap en hopelijk promotie naar de eerste klasse te behalen!”

Wij wensen Anniek veel succes met de laatste wedstrijden bij Futura en hopen haar snel in het blauw geel binnen de lijnen te zien!