De zaal en het coronatoegangsbewijs

De nieuwe coronamaatregelen hebben gevolgen voor het korfballen in de zaal – dat deze week weer gaat beginnen. Lees hieronder het bericht van de gemeente hierover.

 

Op zaterdag 6 november gaan nieuwe maatregelen in om het aantal coronabesmettingen terug te dringen. Bezoekers en sporters van 18 jaar en ouder zijn verplicht een coronatoegangsbewijs te laten zien, voor ze de sporthal betreden. Het coronatoegangsbewijs geldt niet voor onderwijsactiviteiten.

Gemeente controleert op coronatoegangsbewijs

Als beheerder controleren wij vanaf zaterdag 6 november alle sporters en toeschouwers op het coronatoegangsbewijs. Het coronatoegangsbewijs wordt gescand en sporters en toeschouwers moeten een geldig ID-bewijs tonen. Het eerste weekend zal dit voor iedereen wennen zijn. Daarnaast kan het zijn dat het ons nog niet lukt om in alle sporthallen controleurs in te zetten. Wij rekenen daarom op uw begrip en hulp in het naleven van de maatregelen. Voor vrijwilligers en technisch kader/coaches is een coronatoegangsbewijs niet verplicht. Ouders die kinderen brengen zijn toeschouwer en daarvoor is een coronatoegangsbewijs wel verplicht.

Corona en Sport

Voor actuele informatie en antwoorden op veelgestelde vragen kunt u kijken op www.amsterdam.nl/sport/corona-en-sport. Hier wordt zoveel mogelijk informatie verzameld. Waar nodig wordt verwezen naar organisaties of websites waar het juiste antwoord te vinden is. Op de volgende websites vindt u aanvullende informatie over de coronacrisis:

Andere vragen?

Heeft u of uw organisatie te maken met een acuut probleem of vindt u het antwoord op uw vraag niet op de genoemde websites, neem dan contact op via sport@amsterdam.nl. U ontvangt dan zo snel als mogelijk een antwoord op uw vraag.