Een Gezellige Reünie

Zaterdag 16 juni jl. was het zover, vanaf 20.00 uur stond de deur van de kantine open voor de reünie. Desiree en Rene hadden alles klaarstaan voor gezellige achtergrond muziek en voor de prachtige foto reportage die Ed Slierendregt gemaakt heeft en Bastiaan had voor een mooie verrassing gezorgd!! De ramen van de kantine waren door hem versierd met ons nieuwe logo en dat staat zo leuk. Jos had versierd met geel blauwe vlaggetjes met Swift 100 jaar, het zag er picobello uit en de dames van OVVO stonden achter de bar. We willen al deze mensen hartelijk bedanken voor hun inspanningen.

Al voor 20.00 uur waren de eerste mensen binnen en daarna stroomde het vol! Het was echt een feest der herkenning. Zo leuk om mensen te zien die al zoveel jaren niet meer op Swift zijn geweest. Dan is er natuurlijk veel bij te praten en komen allerlei herinneringen weer boven. Sommige gezichten veranderen niet veel en andere herken je niet meteen, maar wat een opkomst en wat een gezelligheid. Aan dansen zijn we allemaal niet toegekomen, er was gewoon teveel te bespreken. Om 01.00 uur werd het tijd om de avond af te sluiten, maar…… het heeft nog even geduurd voordat iedereen weg was.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond. De fotoreportage die Ed gemaakt heeft is terug te vinden op deze link: https://youtu.be/r-j-D6PKpuA

Verder willen we iedereen die geweest is nog vragen om de foto’s die gemaakt zijn door te sturen naar ons mailadres swift100jaar@gmail.com

Dank aan alle mensen die geweest zijn, het was fijn om jullie te zien en te spreken. Ook door jullie bestaan we dit jaar 100 jaar! we hebben niet anders gehoord dan dat iedereen een fijne tijd bij Swift gehad heeft of nog heeft.

De jubileumcommissie