Word sponsor

Draag jij Swift een warm hart toe? Zie jij de kansen voor het promoten van jouw merk op tenues, in de kantine of op de website van de snelst groeiende vereniging van Amsterdam? Word dan sponsor!

Wij praten graag over de mogelijkheden en zijn altijd enthousiast om in overleg tot maatoplossingen te komen. Of kom eens sfeer komen proeven bij ons sportcomplex aan de Plantage Parklaan.

Hieronder staat een greep uit de verschillende sponsormogelijkheden kort toegelicht. Wij gaan graag met je om tafel om specifieke wensen te bespreken.

Sponsoring wedstrijdtenue, trainingspakken en/of sporttassen
Sponsor een team en verzorg hun outfit van voor, tijdens en/of na de wedstrijden. Jouw merk reist altijd met het team mee en het enthousiasme en fanatisme van het team versterkt het merk.

Adverteren
Plaats je aanbieding of advertentie op de Swift website of in onze full color Glossy, die drie keer per jaar onder 200 leden wordt verspreid. Er zijn daarin verschillende mogelijkheden in formaten. 

Balsponsoring
Voor kortdurende sponsoring kunnen particulieren of bedrijven bij thuiswedstrijden de wedstrijdbal sponsoren. 

Contact
Bent u geïnteresseerd in een van bovenstaande sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met de info@swiftkorfbal.nl. Wij gaan graag met u in gesprek over sponsoring van onze vereniging.