Eerste activiteit in ons feestjaar: Klaverjasdrive op 17, 24 en 31 januari

Wie klaverjassen zegt, zegt Annie en Cees. Klaverjassen is jarenlang een druk bezochte activiteit geweest op onze vereniging. Niet alleen de tweewekelijkse avond voor onze leden, maar ook ons jaarlijkse toernooi in januari. Ter ere van ons 100 jarig bestaan strijden we in januari 2018 in onze kantine om de Annie en Cees ten Hulsen bokaal.

Inschrijven voor deze activiteit kan per avond, maar om de Annie en Cees bokaal te winnen moet er drie avonden om de punten gestreden worden! De inschrijving is vanaf nu geopend viaswift100jaar@gmail.com.

Koppels betalen voor één avond kaarten € 5, voor twee avonden € 7,50 en voor drie avonden € 10 euro. Wij ontvangen iedereen met koffie/thee en zoet en trakteren tijdens het klaverjassen natuurlijk ook op andere versnaperingen.

Op de laatste avond is de uitreiking van de Annie en Cees ten Hulsen bokaal, is er een extra attentie en een tombola met mooie prijzen! Kom allemaal gezellig een of meerdere avonden klaverjassen, geef je op, het liefst per koppel, maar als je alleen bent dan regelen wij een klaverjaspartner!

We maken er met zijn allen een paar ouderwets gezellige klaverjasavonden van!!