Het jubileumjaar goed afgetrapt!

Op 31 december hebben 120 leden en oud-leden het feestjaar van onze vereniging geopend met een gezellig feest. De zaal ging om 21.00 uur open en er heerste meteen een feestelijke stemming. Die werd verhoogd door de dj’s Desiree en René van Beeten, die na een rustig begin iedereen op de dansvloer kregen met hun swingende dansnummers. Rond 22.00 uur heeft Hans Korff de avond geopend door iedereen welkom te heten en het buffet te openen.

Het was ontzettend leuk om te zien hoe iedereen elkaar herkende of kennis maakte en in gesprek raakte of op de dansvloer belandde. De kantine was vol!! Om 23.50 uur heeft Hans het bestuur namens de jubileumcommissie een banner aangeboden met het jubileum logo en de tekst 1918 a.s.v. Swift 2018 erop! Ondertussen kreeg iedereen een glas champagne met daarop een kaartje met het logo van Swift en proostten wij om middernacht met z’n allen op het nieuwe jaar.

Daarna werd er vanaf een door Bertus gemaakt podium een prachtig vuurwerk afgestoken dat geleverd was door onze hoofdcoach Martin. Het feest was uiteraard nog niet afgelopen, maar ging door tot in de kleine uurtjes. Dit was de aftrap van ons jubileumjaar en het was een zeer geslaagde avond.

 

We gaan nu door met de volgende activiteit en dat is de klaverjasdrive op 17, 24 en 31 januari!! Er wordt gespeeld om de Annie en Cees ten Hulsen bokaal, ten minste, daar moet dan drie avonden voor gespeeld worden. Een of twee avonden meespelen kan natuurlijk ook. Opgeven kan nog steeds bij Ed Muurman of via swift100jaar@gmail.com. Er kunnen nog koppels bij!!

 

Daarnaast zijn we gestart met de verkoop van de loten voor de grote jubileumloterij op 10 mei! Loten kosten € 2,50 per stuk, of € 10 bij afname van 5 loten. De loten zijn te koop bij Ed Muurman tijdens de activiteiten of bij wedstrijden van Swift 3. Wil je zeker zijn van loten, mail dan naar swift100jaar@gmail.com en reserveer loten bij Ed.

 

Tot snel bij een van de activiteiten,

Commissie 100 jaar Swift