Wat een feest

Wat was het een leuk feest afgelopen zaterdag 8 september.
Om 5 uur werd iedereen verwelkomd met een drankje en een gebakje. Om half 6 werd het buffet geopend. Er waren heerlijke pitabroodjes met shoarma, hamburgers, gehaktballetjes en saté. En daarnaast lekkere salades. Iedereen kon bij de bar zelf zijn drankje bestellen en we sloten het diner af met een heus dessertbuffet met een chocoladefontein en ijs.
In de tussentijd was de spanning te snijden, want wie zou nou toch die artiest zijn. Alle namen kwamen voorbij en ook de juiste, maar het was toch een verrassing toen een prachtige Mercedes het veld op kwam rijden. Niemand minder dan Yes-r kwam een concert geven bij Swift!
Iedereen ging Rampeneren op die Leipe Mocro Flavour. Yes-r zong een duet met Anna-Lee en ook ging hij nog freestylen met Swift als onderwerp. Het was fantastisch.

Met z’n allen zwaaiden we Yes-r uit en toen begon de Disco.

Desiree liet alle hits voorbij komen en af en toe werd het onderbroken door de enige, echte Swift Stoelendans. Het was eerst even aftasten, maar uiteindelijk deed iedereen mee.

Ook bij het spel Meisjes tegen de Jongens, werd er fanatiek door iedereen gestreden. Uiteindelijk werd er overtuigend gewonnen door de Jongens.

Na nog 2 stoelendansen was het einde van de avond aangebroken en konden we concluderen dat het een TopFeest was, om nooit meer te vergeten.

We willen iedereen bedanken die deze avond mogelijk heeft gemaakt. Hinke, Sjoukje, Desiree, Rene en Alwin van Auditone (http://auditone.nl), Elma en haar team van Alex Catering (https://www.facebook.com/ALEX-Catering-299097094186378/), Yes-r en zijn team (http://yes-r.nl) en alle Atjes die geholpen hebben met opruimen.

Wij hebben genoten.

Als jullie nog (goede) foto’s hebben van zaterdag stuur ze dan naar jeugdcommissieswift@gmail.com

Liesbeth en Marsha