25 mei Super Saturday Jeugd

Afgelopen zaterdag speelden alle jeugdploegen thuis. Een reden om wat leuks te organiseren. De kantine was versierd in een Tropische sfeer. Om 14.00 uur stonden voor de pupillen pannenkoeken, poffertjes en een heerlijke zonnige cocktail klaar!

Met de buikjes vol startten we met de spelletjes onder begeleiding van Sterre en Roza. Helaas was het niet warm genoeg om met water aan de gang te gaan maar Sterre en Roza hadden leuke alternatieven bedacht.

Over het hele veld was te horen wat een plezier jullie hadden. Er werden ook spelletjes in het Park gedaan. Daar moest een kip uit een boom worden gehaald. Jullie hebben allemaal geprobeerd de kip te pakken te krijgen maar het was uiteindelijk Niki die hem uit de boom heeft gehaald. Tussendoor was er nog een pauze met een heerlijk ijsje. Leuk om te zien hoeveel plezier jullie samen hadden!

Willen jullie zien hoe de kip in de boom kwam? Kijk dan hier

Na de wedstrijd van de A1 gingen de aspiranten en junioren samen hamburgers eten.

Dat zag er heel gezellig uit en wat kunnen jullie eten!

Na het eten werd de muziek harder gezet om de Limbo te dansen. We konden goed zien wie er “soepel” in de rugspieren zijn. De meesten hebben het wel geprobeerd. Na het dansen gingen de meesten naar buiten om te voetballen. Er werd ook een ander spel gespeeld. Wij gokken op “Doen, durven of de waarheid”. Een disco houden jullie nog te goed. Doen we lekker in de wintermaanden! Dan is het sneller donker en gezelliger voor een feest

Voor komend seizoen zijn we weer aan het denken over thema’s voor onze feesten. Heb je een goed idee? Laat het Liesbeth of Marsha dan weten.