KVA E3 - Swift E2

Een uitwedstrijd om 10 uur met prima weer. Mooie locatie ook in Amstelveen.
Bij aankomst gingen we (ouders) gelijk even aan de koffie/thee op het terras buiten. Kinderen bereidde zich langzaam voor op de wedstrijd. Mooie velden.. je leek het groene gras te ruiken.
Onzin natuurlijk..het was immers gewoon kunstgras. 😅
5 spelertjes waren er. Dat zou genoeg moeten zijn.
Toch ging het maar net goed. Maithé had last van haar hielen. Liep niet pijnvrij. Wietse kreeg de bal op een vinger en was not amused.
Maar het liep toch goed. af. We begonnen kort wel even zonder publiek Ouders waren nog lang in een afrondende fase op het terras. Tja dat was even wennen en ja hoor 1-0 achter. 😢 hahaha
Enfin de ploeg maakte dat snel (met enthousiaste ouders) goed. 1-1
Er werd verder heel leuk gespeeld..
Doorloopballen werden opgezet. Goed verdedigd werd er ook door beide ploegen waardoor het scoren wat uitbleef. 2-2 halverwege. De wijze waarop was wel fraai. Een poging tot een doorloopbal werd verkeerd verdedigd en Pijke kreeg een strafworp mee. En die werd door Pijke ook op correcte wijze afgerond. Daarna zoveel kansen bij een gelijke stand. Spannend en leuk om naar te kijken Uiteindelijk kregen we een 2e strafworp en ook die ging er in.
2-3 winst voor Swift E2.
Na afloop pakte de kinderen spontaan elkaars hand en vormden een cirkel. Er ontstond een yell. WIJ HEBBEN GOED GESPEELD en zo sloten we het af. Karin legde het moment vast.
Vandaar de eerdere foto.
Teamwork….zo hoort het ook.

Ramon