Seizoen 2021-2022 en jeugdcompetitie in juni

Na een bijzonder vreemd seizoen lijkt het alsof we weer terug kunnen naar wat ooit was.

Een van de onderdelen daarvan is wedstrijden spelen tegen andere verenigingen. Dat kan al heel snel. In de maand juni heeft de korfbalbond gezorgd dat er weer wedstrijden in de regio gespeeld kunnen worden, n.a.v. het versoepelen van de maatregelen.

Voor de jeugdcommissie van Swift betekende dit dat heel snel de nieuwe leeftijdscategorieën gepubliceerd moesten worden, zodat iedereen weet met welke groep er getraind en eventueel wedstrijden gespeeld kunnen gaan worden.

Jullie vinden die indeling hieronder.

Op zaterdag 5 juni vindt jullie laatste training met je huidige groep plaats. Daarna wordt er in de nieuwe samenstelling getraind en dus ook op andere tijden. Op zaterdag 12, 19 en 26 juni zijn er wedstrijden en zal er niet getraind worden. De tijden en locaties van de wedstrijden volgen z.s.m.

Per leeftijdscategorie zijn er bijzonderheden te melden.

A

Voor de junioren (een andere naam voor de A) zijn er 2 teams opgegeven voor de junicompetitie. As. zaterdag na jullie training vindt er een gesprek plaats met alle junioren, zoals in de indeling is opgegeven. Daarin bespreken we jullie verwachtingen voor het nieuwe seizoen als groep en mede door dat gesprek kunnen we bepalen hoe de 2 teams eruit gaan zien, die deelnemen aan de junicompetitie.

De trainingstijd is: woensdag om 19:00 uur.

 

B

Ook komend seizoen en in de junicompetitie is er 1 B-team. Rondom de wedstrijden zal de Jeugdcommissie een gesprek inplannen om te horen welke verwachtingen jullie voor komend seizoen hebben.

De trainingstijd is: dinsdag om 19:00 uur

 

C

Voor het seizoen 21-22 zijn er 2 C-teams, echter omdat de teams niet heel groot zijn en er veel kinderen uit de D overkomen (van lage naar hoge palen…) hebben we ervoor gekozen om met 1 team deel te nemen aan de junicompetitie. Deze junicompetitie zal ook gebruikt worden om te beoordelen wie komend seizoen in de C1 en wie in de C2 komt. Zodra de tijden en locaties van de wedstrijden bekend zijn, horen we graag wie bij welke wedstrijd aanwezig kan zijn.

De trainingstijd is: donderdag 18:00 uur tot 19:30 uur

 

D

Komend seizoen en in de junicompetitie is er 1 D-team. Het is een grote groep, maar te klein voor 2 teams. We hopen dan ook dat jullie zo vaak mogelijk vriendjes-en vriendinnetjes meenemen naar de training, zodat we zo snel mogelijk een 2e D-team voor de competitie in kunnen schrijven. Waardoor iedereen zoveel mogelijk wedstrijden kan spelen.

De D traint op woensdag van 17:00 uur tot 18:00 uur

 

E

De E is een kleine groep en met de angst dat we 3 zaterdagen geen compleet team zouden hebben, is er voor gekozen om de E niet mee te laten spelen aan de junicompetitie. We willen wel 1 oefenwedstrijd plannen met een tegenstander uit Amsterdam.

De E traint op:

  • zaterdag van 10:00 uur tot 11:00 uur
  • woensdag van 17:00 tot 18:00 uur

 

F

De enthousiaste kinderen (en ouders) van de F, hebben aangegeven in juni al competitie te willen spelen. Omdat de wedstrijden op zaterdag plaats vinden, zal er ook een nieuw trainingsmoment komen. Wanneer dit moment is, volgt z.s.m.

Leeftijdscategorieën seizoen 2021 – 2022

A B C D E F Kangoeroes
 Anna B.  Robin  Zola  Leau Jana  Yona Simone  Yara de B.
 Raisa  Noortje  Lisa  Maaike  Lienne Kila  
 Daisy  Frederique  Isabel  Rosie   Sabine  
 Kim  Sil  Anna P.  Billie   Felia  
 Lotte  Livia  Feline  Esra      
 Yara van der M.  Nadja  Noah  Luiza      
 Luca  Jesca  Yinte        
 Andrea  Sparka Lee  Laila        
 Lara    Katja        
     Noor        
     Rifka        
     Nora        
         + nieuwe kinderen uit wervingsactie mei en juni    
 Tobias  Tiago  Stein  Leo  Wenzel  Anton  
 Martin  Niki  Bram  Mex   Thorsten  
 Jonathan  Joris  Casper  Benjamin      
 Alwin  Don  Jim  Loïc      
 Sebastiaan    Pijke  Wietse      
 Mathias    Ayden  Ilay      
 Tom B.            
 Julien            
 Ruud            
 Aaron            
 Joep            
 Tom M.            
 Felix