16 JUNI REUNIE DE GELEGENHEID OM OUD LEDEN WEER TE ZIEN

Het is bijna zover, op 16 juni vanaf 20.00 uur is er een reünie in ons clubhuis. De laatste reünie was 15 jaar geleden, dus het is gezellig om oude bekenden en nieuwe leden weer te ontmoeten. We ontvangen iedereen met koffie/thee en iets lekkers en daarna is er volop tijd om elkaar te spreken. Dit alles met een fijn muziekje van Desiree en René op de achtergrond en dat kan later op de avond overgaan in lekkere dansmuziek, je weet nooit!!

Natuurlijk is er fotomateriaal aanwezig en daar is door Ed Slierendregt weer een mooie diashow van gemaakt. Deze beelden roepen ongetwijfeld allerlei herinneringen op!

We nodigen alle oud leden van harte uit om bij deze avond aanwezig te zijn. Neem vooral het team, de groep waar je toentertijd deel van uit maakte of mensen van toen waar je nog contact mee hebt met je mee. We hebben al van veel mensen gehoord dat ze komen, maar er kan nog meer bij. En ook huidige leden zijn welkom! Leuk om te zien welke verhalen er vroeger en nu aan elkaar te vertellen zijn over onze sport en de gezelligheid buiten het veld. Swift is nog steeds een hele gezellige, gastvrije en sportieve vereniging, dus wees welkom dan maken we er samen een avond van om nooit te vergeten.