Activiteiten zondag: Swift 1 kampioen! Vier jij ook mee?

Zondag 17 maart vieren we dat Swift 1 kampioen is! Om 14.35 neemt Swift het op tegen Sporting West. Daarna is er feest in de kantine. Wat zou het leuk zijn om jou daar ook te treffen!

Hieronder staan de activiteiten voor de jeugd en volwassenen.

Spandoeken maken en kampioenenoptocht!
We roepen alle jeugd op om zondag om 11.30 uur naar de Swiftkantine (bij het veld) te komen. Daar gaan we met elkaar lunchen en ons voorbereiden op de wedstrijd. Dat betekent spandoeken maken, vlaggen in elkaar zetten, verkleden, schmink aanbrengen, nagels lakken etc. etc. Om 13.00 uur zwaaien we Kim, Felix, Casper, Maithé en Esra uit. Daarna vertrekken we in optocht naar sporthal Oostenburg, zodat we ruim op tijd zijn om de spandoeken op te hangen en om ons te installeren in de hal. De E2 bereidt zich dan voor om mee op te lopen met onze toppers uit Swift 1. De wedstrijd is rond 15.45 afgelopen. Daarna begint het feestje in de kantine van sporthal Oostenburg. Ga je mee? (alle ouders zijn ook welkom) laat het dan weten via de app aan Liesbeth of Marsha. Of stuur een mail naar jeugdcommissieswift@gmail.com

Champagne, buffet en muziek!
Na de wedstrijd tegen Sporting West, nodigen we iedereen van harte uit om het glas te heffen op Swift 1, 5 én 6: de kampioenen van de senioren! Naast Champagne is er een buffet en is er een zangeres voor mooie hitjes!
Dit alles vindt plaats in Sportcafé de Kantine, in sporthal Oostenburg.

Graag allemaal tot dan!!!