Advocaten van Oranje balsponsor Swift 1 - Kios 1

Advocaten voor bedrijf en particulier

De Advocaten van Oranje werken voor bedrijven en particulieren en behandelen een groot deel van de meest voorkomende rechtsgebieden. Een greep uit onze praktijkgebieden: arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht, internetrecht, consumentenrecht, merkenrecht, auteursrecht, en nog veel meer.

Advocaten van Oranje is een opvallend modern advocatenkantoor met zelfstandig werkende advocaten die ook in het bedrijfsleven de nodige ervaring hebben opgedaan. Alle advocaten contracteren uitsluitend op persoonlijke titel. Onze ambitie is om in korte tijd te worden gezien als een van de meest moderne, flexibele en snelgroeiende advocatenkantoren van de Randstad.

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam, maar we werken voor cliënten in heel Nederland. Heeft u een vraag of wilt u met een advocaat overleggen? Bel of mail ons, we horen graag hoe we u kunnen helpen. Telefoon 020-210 90 09. https://www.advocatenvanoranje.nl/

Eén van de advocaten die actief is bij dit bedrijf is Errol Opering, ex-selectiespeler van Swift maar nog steeds naast het fluiten zeer regelmatig te vinden op trainingen en bij wedstrijden.

Errol Opering is een betrokken en doelgerichte advocaat. Hij hanteert een no-nonsense aanpak. Hij adviseert, onderhandelt en procedeert voor (horeca)ondernemers en particulieren in uiteenlopende zaken. Errol werkte voorheen voor de rijksoverheid en verschillende gemeenten. Hij heeft jarenlang ervaring op het gebied van horeca, vergunningen en bestuursrechtelijke bevoegdheden, derhalve is hij gespecialiseerd in het horecarecht. Veel horeca-ondernemers kennen Errol dan ook als de ‘horeca-advocaat’. Errol denkt graag mee en haalt in overleg met zijn klant altijd het maximale uit een zaak. Hij is in het weekend actief als korfbalscheidsrechter op hoog niveau.

Errol en Advocaten van Oranje, bedankt dat jullie onze balsponsor willen zijn.

Wil je ook balsponsor zijn bij een thuiswedstrijd van Swift 1, bel dan met Edwin Beijne op 06-25081560. Jouw bijdrage wordt gewaardeerd en komt terecht bij de jeugd van Swift.

Je wordt opgenomen in het programmaboekje, genoemd op de website en op Facebook.