Annie ten Hulsen overleden

Woensdag 3 mei is, in aanwezigheid van haar dierbaren, ons erelid en trouw Swift lid Annie ten Hulsen overleden. Annie was, net als haar man Cees, die helaas vorig jaar overleed, meer dan 70 jaar lid van onze club.

Annies enorme inzet voor onze vereniging leverde haar vorige eeuw reeds de titel erelid op. Een titel die zij met trots droeg.

Swift is Annie ontzettend dankbaar voor haar enorme inzet en betrokkenheid in vele rollen binnen en buiten het veld en zijn blij dat we Annie in de afgelopen zaalperiode nog als toeschouwer langs de lijn bij haar kleindochters hebben mogen zien. Met het overlijden van Annie gaan we een clubicoon missen. De prachtige verhalen en anekdotes, ook nog gedeeld tijdens ons 100-jarig jubileum, waar Annie samen met Cees aanwezig was, blijven!

Wij wensen Adri en Fia, Debby, Amber, Silvana en Kimberley en de rest van de familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke en zware tijd.

Bestuur a.s.v. Swift

**
De uitvaart van Annie is as donderdag 11 mei 15.00 uur bij de Nieuwe Ooster Begraafplaats. Gelegenheid tot afscheid nemen is woensdag 10 mei 19.00-19.45, Uitvaartcentrum Zuid, Fred Roeskestraat 91. 

Correspondentie adres:

A ten Hulsen
Nieuweweg 102
1531AH Wormer