Balsponsors Swift 1 - Dubbel Zes / Futura 1

De balsponsors voor de wedstrijd Swift 1-Dubbel Zes/Futura 1 op zaterdag 25-01-2020 om 20.00 uur zijn:

Marcel Bosdijk en Tijmen Bolhuis

Beide heren zijn geen onbekend gezicht langs de zijlijn. Nu de zusjes Bosdijk beide bij ons spelen zien we ze bijna iedere wedstrijd. Ook bij de tegenpartij zijn de heren niet onbekend. Sterker nog: de familie Bosdijk heeft een lange historie bij Futura, immers Marcel is bestuurslid geweest en zijn meiden hebben lang bij deze club gespeeld. Ook Tijmen was als vaste waarde van de selectie jaren te zien in de clubkleuren van Futura. Inmiddels is hij zoals dat heet “ op rust “.
Dat ze uitgerekend deze wedstrijd de balsponsor zijn is dus, naast enigszins pikant, niet onlogisch. Overigens hebben de heren mij verzekerd dat ze bij de return opnieuw balsponsor zullen zijn, maar dan wel voor de tegenpartij!

Heren bedankt voor jullie sponsoring!

Wil jij nou ook balsponsor bij een thuiswedstrijd van Swift 1 zijn, bel dan met Edwin Beijne op 06-25081560. Je wordt als sponsor op de website en op onze Facebook pagina genoemd en voor de wedstrijd word je in de hal aangekondigd als balsponsor.
Maar belangrijker nog: het wordt enorm gewaardeerd door ons! Jouw bijdrage komt dit jaar terecht bij de jeugd van Swift!

Namens Swift: meld je aan!