Bob Bulterman overleden - u kunt de dienst online bijwonen

Afgelopen woensdag, 15 april 2020, bereikte ons het droevige bericht dat ons lid van verdienste en erelid

Bob Bulterman

 

onverwachts is overleden.

Bob kennen wij als een echte Swiftman die zich jarenlang heeft ingezet voor onze vereniging. Vooral aan zijn bestuurlijk kwaliteiten heeft de vereniging veel te danken gehad. Bob heeft vele jaren deel uitgemaakt van het bestuur, alwaar hij onder andere de rol van penningmeester vervulde. Tijdens de bestuursvergaderingen, alwaar hij overigens nooit op tijd aankwam, stak hij zijn mening nooit onder stoelen of banken. Soms met humor en soms met een scherpe tong wist hij zijn mening duidelijk te verkondigen.

Bij ingewikkelde casussen met de gemeente en ander externe partijen was het altijd Bob die daarbij Swift vertegenwoordigde en wist hij mening ambtenaar duidelijk te maken dat de vereniging Swift een belangrijke functie in de buurt had en dat je daar vooral niet mee moest sollen. Bob kon haarscherp zijn en wist op het juiste moment wanneer hij iets moest zeggen.

Bob was ook een gezelligheidsman en was ook regelmatig, met in zijn mond de kenmerkende sigaar, op Swift aanwezig bij diverse activiteiten. De kookkunst was Bob niet vreemd en menig keer heeft hij een heerlijk buffet verzorgt voor de Swiftleden bij de vele activiteiten binnen de club.

Bob zijn netwerk was verschrikkelijk groot en als er iets gedaan of georganiseerd moest worden wist Bob altijd wel een mannetje die dat ging doen. Hij vroeg het dan niet maar zei gewoon ‘dit moet jij even doen voor mijn club’.

De laatste jaren zagen we Bob in verband met zijn gezondheid niet veel meer op Swift. Het jubileumjaar heeft hij nog mogen meemaken en was  aanwezig bij de diverse activiteiten die er georganiseerd  waren. Je zag hem dan genieten bij zijn club.

En weer is er een icoon uit de Swiftgeschiedenis heengegaan. Het kleine mannetje met zijn sigaar is niet meer.

Wij wensen Hanna, Ingrid, Petra, Lindsey en de rest van de familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke en zware tijd.

 

Bestuur a.s.v. Swift

 

Een laatste groet aan Bob

Op vrijdag 24 april wordt in kleine kring afscheid genomen van Bob. 
De rouwauto rijdt die dag om 15.00 uur langs het terrein van Swift, alwaar (op gepaste afstand van elkaar) een laatste groet aan Bob kan worden gebracht. Wilt u daar bij zijn, mail dan naar Sander: sanderbloemendaal@live.nl

 

Teken het condoleanceregister

Op deze website kunt u uw condoleances aan de familie Bulterman overbrengen.

 

Online de dienst bijwonen, vrijdag 15.45 uur

Om in te kunnen loggen in de dienst, ga naar de website:

https://stream.novella-webcast.nl
Ceremonie ID:  139302
Wachtwoord:   ad4ce9a3a40c