Café Smit & Voogt nieuwe sponsor Swift selectie

Afgelopen zondag was de selectie van Swift voor het eerst te bewonderen in de nieuwe trainingspakken en wedstrijdshirts, mogelijk gemaakt door de nieuwe sponsor: Café Smit & Voogt.

De Swift selectie komt na trainingen en wedstrijden al jaren bij ‘stamkroeg’ Smit & Voogt aan de Plantage Parklaan. Na vele jaren trouw sponsorschap van ATCO Totaal Techniek was er voor ons dan ook geen betere nieuwe sponsor denkbaar dan onze favoriete buurman. Gelukkig dacht Bas Wijn van Smit & Voogt daar net zo over. “Ik ben zelf van origine meer een voetballer, maar de sfeer bij Swift is net als in een voetbalkantine. En we willen als buurtkroeg het verenigingsleven in de Plantagebuurt graag ondersteunen!”

Na de gebruikelijke lange levertijden was het 3 februari dan zover en kon Bas het nieuwe wedstrijdshirt en de pakken overhandigen aan de aanvoerders van de selectie, Marianne Jaarsma en Jan van Andel. “De leukste sponsor die ik in al die jaren bij Swift hebt gehad”, zo verklaart Jan van Andel, aanvoerder van Swift 2, zijn vrolijke grijns op deze foto.

Behalve onze nieuwe sponsor bedanken we ook onze teambegeleider Edwin Beijne. De selectie kan nu de vruchten gaan plukken van zijn enorme inzet in het verkrijgen van de nieuwe kleding.

Bas, Wouter, en alle andere medewerkers van Smit & Voogt: we hopen jullie vaak langs de lijn te zien als supporters en gaan jullie naam hoog houden met vele overwinningen!