Combinatiefunctionaris korfbal Amsterdam gezocht

Van de website van Sportservice:

De visie van Sportservice is een gezonde, sociale en vitale samenleving waarin écht iedereen -van 0 tot 100 jaar- de kracht van sport en bewegen benut. Sportservice kent gemeente en gemeenschap, haar verenigingen, sportaccommodaties, velden en scholen. En de mensen die daar werken. Bij elkaar opgeteld is dit de basisinfrastructuur in de sport: het Sportkapitaal. Wij helpen hen met kennis, we adviseren, bieden concrete ondersteuning en oplossingen, zijn uitvoeringspartner en verbinder. Hierdoor worden accommodaties vaker en beter gebruikt, kunnen vakdocenten lichamelijke opvoeding meer betekenen en wordt de vereniging een échte ontmoetingsplek met aanbod voor veel verschillende mensen. Het resultaat: een gezonde, vitale en sociale samenleving. Waarin echt iedereen de kracht van sport en bewegen herkent en benut.

Voor onze locatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

Combinatiefunctionaris korfbal (m/v)
Regio Amsterdam
+/- 24 uur per week per 1 september 2017 t/m juli 2018

Over ons
Stichting Sportservice Amsterdam is de werkgeversorganisatie voor combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches in Amsterdam. Deze functionarissen worden ingezet bij Amsterdamse sportverenigingen, op Amsterdamse scholen en op sportstimuleringstrajecten in de gemeente Amsterdam. Sportservice Amsterdam telt 95 medewerkers, waaronder een groot aantal combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches.

Over jou
Je bent als combinatiefunctionaris korfbal actief bij diverse verenigingen en op scholen. In deze rol ondersteun en adviseer je de verenigingen met het beleid met de focus op jeugd. In algemene zin betekent dit dat je diverse wervingsactiviteiten opzet en informatie avonden organiseert. Trainers bied je begeleiding, je stimuleert ze tot afstemming/overleg en je organiseert (bij)scholing en train-de-trainer workshops. Je zorgt tevens voor samenwerking tussen de verenigingen. Op de scholen verzorg je kennismakingslessen om de jeugd te enthousiasmeren tot deelname aan naschoolse lessen. Deze lessen verzorg je zelfstandig, waarbij doorstroming naar de vereniging één van de doelen is. Iedere lessenreeks wordt afgesloten met een evenement, waar jij de leiding over hebt.

Wij vragen:  

Je hebt een ALO diploma en/of CIOS/ROC Sport en Bewegen met een trainersdiploma niveau 3 in de korfbal. Affiniteit met kleuters is een pré. Je hebt een rijbewijs en bent in het bezit van een auto. Qua competenties ben je een netwerker en verbinder, een echte teamplayer en kun je goed luisteren en doorvragen. Je bent laagdrempelig, stapt gemakkelijk op mensen af en verstaat de kunst van het verleiden, enthousiasmeren en stimuleren. Behalve het technische gedeelte ben je ook in staat de filosofie van korfbal op een speelse en enthousiaste manier over te brengen. Je bent iemand die zelfstandig te werk kan gaan, een coachende stijl heeft met natuurlijk overwicht. Je hebt ervaring met het verenigingsleven en alles wat daarbij komt kijken.

Wij samen
Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Daarnaast heb je een nauwe samenwerking met je collega (korfbal) combinatiefunctionarissen, de leidinggevende van de korfbalcombinatiefunctionarissen, de betreffende stadsdelen en de contactpersonen van de vereniging.

Het contract gaat 1 september in en loopt tot en met 31 juli 2018. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport waarbij het salaris afhankelijk is van opleiding en ervaring.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren via onze website onderstaande button.
Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan contact op met Jan Niebeek, manager stichting Sportservice Amsterdam, telefoon 06 – 546 861 66.
Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst, interne kandidaten genieten voorrang. De sluitingsdatum van deze vacature is 31 juli 2017.

Een VOG en referentiecheck maakt deel uit van de selectieprocedure.

Solliciteer op de website van Sportservice