Corona update & activiteiten

Beste Swifters,

Het zijn voor iedereen rare tijden waarin we vooral en allereerst aan onze en elkaars gezondheid moeten denken. Ook voor Swift zijn dit rare tijden. Niet alleen het korfbal ligt plat, ook alle activiteiten die we om het korfbal heen organiseren en die onze vereniging zo gezellig maken. Het hele verenigingsleven ligt plat en wij missen de sportiviteit en gezelligheid enorm. De zaalcompetitie wordt niet verder gespeeld en ook op het veld zal dit seizoen niet meer gespeeld worden. Dat betekent dat de meeste van onze activiteiten pas weer volgend seizoen hervat zullen worden. Alle jeugdactiviteiten zijn in ieder geval geannuleerd. Ook het jeugdkamp gaat tot onze grote spijt niet door.

Omdat er niet gekorfbald wordt hebben we materiaal dat niet gebruikt wordt. Mocht je het leuk vinden om tijdelijk een korfbalpaal te lenen, meld dat dan via info@swiftamsterdam.nl. We kijken dan wat er mogelijk is.

Om in de tussentijd toch nog een beetje betrokken te blijven bij de vereniging lanceren we een whatsapp-groep om het lief en leed met elkaar te delen en om iedereen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. We zullen hiertoe alle mobiele nummers die we hebben toevoegen, dat is voor ons organisatorisch handig. Mocht je hierin geen interesse hebben, dan kun je jezelf uit de groep verwijderen. Mocht je wel interesse hebben en niet zijn toegevoegd, mail dan naar info@swiftamsterdam.nl

Daarnaast dagen we alle teams uit om een mooi/leuk/grappig filmpje met elkaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan een filmpje waar het gehele team op afstand met elkaar aan het dansen is, of neem een voorbeeld aan de profvoetballers die een wc-rol hoog hielden. Wees creatief, verzin iets met je team en maak er een mooi filmpje van. Het bestuur kiest het leukste filmpje eruit en het winnende team zal in het zonnetje worden gezet worden zodra we weer bij elkaar mogen komen.

Aanstaande zaterdag gaat een mooie Swift film in premiere. We hebben alle zenuwslopende slotfasen van wedstrijden van de Swift selectie op een rij gezet… en voorzien van commentaar van onze eigen Imre Kaptein én voorzien van interviews met spelers. Vanaf 4 april, 20.00 uur te zien op het Youtube kanaal van Swift Amsterdam

Swift organiseert daarom 11 april een pubquiz voor iedereen die weer wat Swift gezelligheid wil proeven en even virtueel los wil komen van de omgeving waarin je aankomende tijd nog zal doorbrengen.
Het zal een meeslepende, uitdagende, spectaculaire, maar vooral leuke gezellige avond worden vanuit je eigen stekkie. Kom dus gerust in je joggingpak/badjas/onesie. Om 20.00u staan de drankjes koud.. in je eigen koelkast! (Regel dat van te voren even). Vind je het leuk om mee te doen, meld je dan aan via het Facebook event, dan zorgen wij dat er een plekje voor je is! Of geef het door aan Franka via 06-49670125.
We zullen binnenkort via Facebook en Instagram meer informatie geven over het eventueel installeren van apps en hoe de avond verder zal verlopen.

Doe voorzichtig en blijf gezond!

 

Het bestuur