De balsponsor voor de wedstrijd Swift 1-ONDO 1 op zaterdag is Verf en Wonen van onze eigen Martin van Eijk

Martin en Sandra van Eijk zijn natuurlijk bekende gezichten op het veld en in de zaal. Sandra is regelmatig als trouwe supporter aanwezig en Martin is de hoofdcoach van onze selectie. Wat je misschien niet weet is dat ze samen een eigen zaak hebben. Ze stellen zich even nader voor:

Van verf en behang tot volledige inrichting
Door onze ruime ervaring en persoonlijke aandacht bij het inrichten van vertrekken en hele woningen kunnen wij u perfect helpen om uw huis praktisch en stijlvol in te richten. Bij het inrichten van uw huis letten wij uiteraard op het totaalplaatje, de kosten en de interactie met andere ruimtes maar vooral ook op de kleinste details en uw unieke, eigen smaak. Natuurlijk bent u ook van harte welkom als u alleen op zoek bent naar verf, behang, een mooie vloerbedekking, gordijnen of het mooiste laminaat.

Heeft u bijzondere vragen of wensen? Of kunt u de gewenste informatie niet vinden op onze website. Neem dan zeker contact met ons op.

Wij doen niets liever dan gepaste en persoonlijke adviezen geven. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent.
Bent u in de buurt? Kom dan zeker eens langs in onze showroom en winkel in Purmerend, u kunt gratis parkeren voor de deur.
www.verfenwonen.nl

Sandra en Martin bedankt dat jullie onze balsponsor zijn!

Wil jij nou ook balsponsor bij een thuiswedstrijd van Swift 1 zijn, bel dan met Edwin Beijne op 06-25081560. Je wordt als sponsor op de website en op onze Facebook pagina genoemd en voor de wedstrijd word je in de hal aangekondigd als balsponsor.
Maar belangrijker nog: het wordt enorm gewaardeerd door ons!
Jouw bijdrage komt dit jaar terecht bij de jeugd van Swift!

Namens Swift: meld je aan!