Drie versterkingen voor Swift selectie

Swift is trots drie versterkingen voor de selectie van seizoen 2019-2020 te mogen verwelkomen. Silvana ten Hulsen, Susan Bosdijk en Michael Post hebben afgelopen weken bekend gemaakt dat ze de overstap maken en met Swift willen schitteren in de 1e klasse. We stellen onze aanwinsten graag aan jullie voor en vragen coaches Martin van Eijk en Pelle de Wit om een reactie.

Silvana (27) begon jaren geleden met korfballen bij Swift. Gedurende haar korfballoopbaan speelde ze al langdurig op hoog niveau bij Rohda en Groen-Geel. Na deze omzwervingen keert ze nu terug bij Swift, waar ze wordt herenigd met zus Kimberley die dit jaar alweer in het blauw-geel te bewonderen was. “We zijn enorm blij met haar komst en gaan ervan uit dat ze met haar ervaring en schotkracht onze ambities in de 1e klasse verder kracht kan bijzetten”, aldus Martin.

Susan (20) is inmiddels ook al een jonge bekende binnen Swift. Zij komt over van Futura uit Den Haag maar trainde al regelmatig mee en was dit jaar langs de lijn te bewonderen om zus Anniek aan te moedigen. Nu de studie in Amsterdam wordt voortgezet sluit ook Susan zich aan bij onze selectie. “We kijken uit naar nog zo’n enthousiaste, fanatieke en zuivere Bosdijk in de selectie; en bovendien kijken we nu met extra vertrouwen uit naar de clashes tegen Futura volgend zaalseizoen”, aldus de enthousiaste coaches.

Michael (27) was de afgelopen jaren in het tenue van DKV Victoria vaak een geduchte tegenstander van onze heren. Hij wil graag in de 1e klasse uitkomen om het maximale uit zijn vermogens te halen en maakt daarom de overstap naar Swift. “Zijn drive en ambitie zijn een absolute aanvulling voor onze selectie. Hij straalt uit dat hij er alles uit wil halen en we kijken er dan ook naar uit om volgend jaar mét in plaats van tégen hem te spelen, aldus Pelle.

Silvana, Susan & Michael: van harte welkom en heel veel plezier bij Swift!