Een heerlijk Swift wijntje in de zon...

Lekker in het zonnetje met een lekker glaasje wit… Het kan weer! Hoe sportief we ook zijn bij Swift, voor een lekker wijntje is er altijd ruimte. En als je dan ook nog met elke slok je club helpt, smaakt ie nóg lekkerder!

Waar gaat dit over?
Om geld in te zamelen voor ons 100 jarig jubileum volgend jaar, verkopen we wijn. Echt goede wijn. Als winnaars gekozen door onze eigen leden. Heerlijk zonnig wit of rosé. En hou je van rood? Geen punt! Hebben we ook.

Hoe kom ik aan de wijn?
De wijn is te bestellen bij Ed Muurman, ed.muurman@gmail.com.

Wat kost dat?
De wijnen kosten per fles € 6,50. Koop je een doos van 12 flessen (combineren wit/rood/rosé is mogelijk), dan krijg je een korting van € 8,- en betaal je € 70,-. Je kan bijvoorbeeld ook een doos van 12 samenstellen met iemand anders…

Welke wijn?
De wijnen zijn van het Zuid-Franse wijnhuis Domaine Montrose.

De witte Montrose is een soepele Chardonnay, met tropische aroma’s en in de smaak citrus en wilde pezik.

De rosé van Montrose is een blend van Grenache,Syrah en Cabernet Sauvignon. Een zachtroze wijn met fijne ronder en mooie frisheid. De wijn heeft aroma’s van bessen en is lichtvoetig met een subtiele kruidige ondertoon.

De rode Motrose is samengesteld uit Merlot, Grenache en Syrah. Intens van kleur, aroma’s vol en rijp fruit en in de smaak geconcentreerd fruit en een aangename kruidige toets.

Proost!