Frits Visser overleden

Overlijdensbericht

(klik hier voor de rouwkaart)

Op donderdag 24 januari 2019 is op 62-jarige leeftijd overleden ons voormalig Swift lid:

Frits Visser

Vele jaren was Frits een persoonlijkheid binnen Swift. Als je op Swift kwam zag je Frits. Altijd bezig voor de club en vooral voor de jeugd.

Zelf heeft hij vele jaren in ons 1e team mogen spelen en diverse hoogtepunten meegemaakt.

Hij was de vaste trainer van de aspiranten A en heeft daar diverse keren mee naar het Nederlands kampioenschap voor aspiranten mogen gaan. Ieder jeugdlid uit die tijd kende Frits.

Hij maakte deel uit van de groep vaste leiders en leidsters van het jaarlijkse jeugdkamp waarvoor hij van alles organiseerde en improviseerde. Het weekprogramma kwam grotendeels van zijn hand. Niets was Frits te gek. Of het nu spelen als Sinterklaas of Kerstman was of op de televisie optreden met het nummer het Autootje.

Zijn humor was ongeëvenaard en de vrijdagavonden na de training waren voor hem de mooiste momenten. Biljarten, kapitein Buck of een Mexicaantje spelen.

Ook heeft hij vele jaren het traditionele Pinksterkamp georganiseerd voor junioren en senioren. Een jaarlijkse happening waar vele mooie herinneringen aan hebben.

Vorig jaar heeft hij, ondanks zijn ziekte, de cabaretavond in kader van het 100 jarig bestaan nog mede georganiseerd. Het was weer als vanouds.

Frits was Swift en Swift was Frits. Helaas is hij er niet meer en kunnen we terugdenken aan een geweldig persoon aan wie, vooral de ouderen onder ons, geweldige herinneringen hebben.

Frits was een strijder en ging tot het uiterste. Het laatste gevecht heeft hij echter niet kunnen winnen.

Wij wensen Frieda, Maaike en Merel heel veel sterkte de komende tijd en wij zullen Frits nooit vergeten.

Namens het bestuur

Sander

 

Bijzonderheden over de uitvaart volgen later. Het correspondentie adres is Berliozstraat 45 1323CA Almere