Gezocht: secretaris (bestuurslid)

Het bestuur van Swift is op zoek naar een secretaris, nu Erik Bos zijn functie heeft neergelegd. Hieronder vind je het profiel en wat je moet doen als je interesse hebt!

Wat doet de secretaris?
De secretaris maakt deel uit van het (dagelijks) bestuur van Swift. Naast de algemene bestuurswerkzaamheden bereidt hij of zij de bestuursvergaderingen voor, maakt de notulen op, houdt de voortgang van de actiepunten in de gaten en verzorgt de inkomende en uitgaande post.
 
Wat heeft het bestuur de secretaris te bieden?
Het Swift-bestuur is een gedreven, ambitieuze groep mensen die in nauwe samenwerking richting geeft aan Swift. Samen met alle vrijwilligers, leden, ouders van leden en andere betrokkenen zetten we ons in om van Swift een vereniging van en voor de leden te maken. Als secretaris heb je de unieke mogelijkheid om mee te denken en mee te beslissen over de toekomst van Swift. Daarnaast kun je je bestuurlijke competenties verder ontwikkelen.
 
Wat verwacht het bestuur van de secretaris?
– Betrokkenheid bij Swift;
– Nauwkeurigheid;
– Kunnen meepraten over de toekomst van Swift;
– Goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 
Mocht je nog niet veel ervaring hebben, dan kun je starten als aankomend secretaris en word je door het bestuur tot secretaris opgeleid.
 
Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in de functie van (aankomend) secretaris? Ken je iemand die goed in het profiel past? Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Sander Bloemendaal, sanderbloemendaal@live.nl, of met één van de andere bestuursleden.