Gezocht: trainer/coach voor Swift 3 en voor Swift 4

Swift heeft de doelstelling om in de komende jaren zowel kwalitatief en kwantitatief door te groeien.
Swift is een club waar aandacht en plaats is voor zowel wedstrijdsport als de breedtesport. Van jong tot oud. Om de sportieve doelstellingen te kunnen halen, wordt er permanent geïnvesteerd in het verhogen van de kwaliteit van de trainers, de spelers en speelsters, maar ook de faciliteiten om de leden hun hobby op een zo fijn mogelijke manier te kunnen laten beoefenen.
Wie zoeken wij?
We zoeken voor Swift 3 en voor Swift 4 gemotiveerde trainers/coaches, die ervaring hebben met het trainen/coachen van senioren en/of juniorenploegen en/of zelf als speler op niveau hebben gespeeld en nu de overstap wil maken naar trainen/coachen.
De belangrijkste opdracht is de zaal handhaving in de reserve 3e klasse (Swift 3) en de spelers zich te laten verbeteren om de onderlinge concurrentie in de selectie nog meer te vergroten. Voor Swift 4 geldt dat zij met veel plezier willen korfballen en in staat zijn om zichzelf te verbeteren.
Wat verwachten wij?
De trainers/coaches van beide teams maken deel uit van onze trainersstaf en de TC. Dat betekent concreet dat hij/zij intensief zal samenwerken met de hoofdtrainer/-coach en de trainer/coach Swift 2.
Beide teams zijn in de gelegenheid om twee keer per week te trainen. De trainingen zijn op woensdag en vrijdag. Naast het geven van de teamtrainingen, doe je de wedstrijdvoorbereiding en ben je verantwoordelijk voor het coachen van dit team tijdens de te spelen wedstrijden op zondag.
 
Wat bieden wij?
De teams van Swift bestaan uit zeer gemotiveerde jonge groepen. Verder bieden wij voor deze functie een passende onkostenvergoeding en de mogelijkheid tot het volgen van trainersopleidingen.
Heb jij zin om met één van onze teams aan de slag te gaan en samen met de andere leden van de trainersstaf van Swift de technische staf te vormen en te werken aan de ontwikkeling van onze selectie? Neemt dan contact op met Sander Bloemendaal (sanderbloemendaal@live.nl) of Pelle de Wit (pelledewit@hotmail.com).