Het is een feit: Swift 5 is kampioen!

De eerste wedstrijd van het seizoen was een moeizame overwinning tegen Sporting West 4, waarbij uiteindelijk één doelpuntje toch het verschil maakte. De daaropvolgende vier wedstrijden tegen de andere tegenstanders in de poule, Hilversum 1 en KZ/Thermo4U 9, verliepen soepel en wonnen we keer op keer met een voorsprong van soms wel 15 punten. Het vooruitzicht op kampioenschap deed ons de laatste wedstrijd tegen KZ misschien iets teveel achterover leunen en deze wedstrijd sloten we dan ook met moeite af in gelijkspel. Dit mocht echter niet de pret drukken, want alsnog eindigden we op de eerste plaats in de poule!

Een reeks van zes wedstrijd niet verliezen is niet gemakkelijk, en wij weten dat het een stuk zwaarder was geweest zonder de hulp van alle invallers. Hierbij willen we hen dus graag erg bedanken voor hun fijne inzet tijdens onze wedstrijden! Waar de één nauwelijks zijn eerste proeftraining erop had zitten bij zijn debuutwedstrijd, speelde de ander op zaterdag ook bij zijn of haar eigen team, en weer een ander had dezelfde dag nóg een wedstrijd te spelen.

Niets van dit alles stond hen in de weg om elke week weer minstens een aantal puntjes namens ons in de wacht te slepen. Met een totaal doelsaldo van 98 ten overstaan van 58 tegendoelpunten zijn we stiekem toch wel een beetje trots onszelf nu ook kampioen te mogen noemen. En laten we zeggen: Het smaakt naar meer!