Hoofdtrainer gezocht!

Voor volgend seizoen is Swift op zoek naar een hoofdtrainer/-coach.
Swift is een levendige vereniging met haar veld in hartje Amsterdam, waar de deur voor iedereen open staat. Presteren en plezier gaat bij ons hand in hand. Swift 1 speelt zowel op het veld als in de zaal eerste klasse, Swift 2 is dit jaar in de zaal gepromoveerd naar de reserve eerste klasse en bewaakt op het veld vooralsnog de koppositie in de tweede klasse. De selectie bestaat volgend jaar uit een mix van jonge en meer ervaren spelers.
Voor Swift 1 zoeken we een trainer/coach die in nauwe samenwerking met de trainer van Swift 2 en de TC kan bijdragen aan de ambitie en ontwikkeling van de selectie. De uitdaging is om het team een volgende stap te zetten in haar ontwikkeling.
Als trainer/coach wordt van je verwacht dat je inspirerende trainingen kan verzorgen, de spelersgroep kan motiveren en zowel het team als individuele spelers beter kan maken. Je bent positief, communicatief en sociaal vaardig.
Je geeft 2 keer per week trainen (dinsdag & donderdag) en verzorgt zaterdag de coaching. In overleg is ook invulling van trainer/coachrol als duo mogelijk.
Wij bieden een enthousiaste en ambitieuze selectie, een goede sfeer en een passende vergoeding. Ben/ken jij een trainer die deze uitdaging aan wil gaan?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pelle de Wit, pelledewit@hotmail.com of 06-55124650.