De JAV belooft weer een fijne avond te worden!

In navolging van de vorige edities, pakt Swift de Jaarlijkse Algemene Vergadering op zaterdag 30 september weer geheel op eigen wijze aan. We maken er, zoals met meer dingen, gewoon een feestje van! Natuurlijk niet letterlijk (hoewel niets een feest na afloop in de weg staat), maar we bewijzen graag dat de JAV niet saai hoeft te zijn.

Als je wil kan je er een dagje Swift van maken. Na diverse jeugdwedstrijden in de middag en avond, begint om 15.30 uur de wedstrijd van Zaterdag 1 (Swift 4). Om 17.30 kan je aanschuiven voor een lekkere maaltijd. De JAV start om 18.30 uur.

Ook dit jaar presenteren de verschillende commissies binnen Swift hun plannen voor het komende jaar, en blikken ze kort terug op vorig jaar. Een goed moment om helemaal bijgepraat te worden en ook mee te denken!

Na het officiële gedeelte ronden we af met een heuse ‘Bier van het jaar’ verkiezing! Wat dat precies inhoudt, blijft nog even een verrassing… We kunnen alleen zeggen dat Jos er meer van weet en dat hij écht niet om te kopen is.

Wil je de stukken inzien voor de vergadering? Vraag ze dan in de week van de JAV op bij Erik Bos: swift.amsterdam@knkv.net. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan uiterlijk 24 uur van tevoren schriftelijk af, dat kan ook bij Erik via bovenstaand emailadres.

Hieronder nog even de details op een rijtje:
Waar: Swift kantine
Wanneer: zaterdag 30 september
Tijd: van 18.30 (als je mee-eet 17.30 uur) tot ongeveer 21.00 uur

Voor wie: leden en ouders van jeugdleden

Tot op de JAV!

Het bestuur