Laatste speelronde Swift

Aanstaande zaterdag staat de laatste reguliere speelronde op het programma. Een goede reden om naar het sportpark te komen om de teams aan te moedigen. Bij de selectie staat er nog veel op het spel. Het eerste team kan bij winst nog kans maken op promotie naar de overgangsklasse! Tevens neemt de selectie afscheid van wat spelers en is dit dus de laatste kans om ze te zien schitteren. Suus, Albert-Jan, Silvana Marjolein nemen helaas afscheid.

Het laatste seizoen van Suus bij Swift is niet zo gelopen zoals zij had gewild en speelde zij in januari helaas al haar laatste wedstrijd na het scheuren van haar achillespees. Na het terugverhuizen naar Den Haag is het voor haar onmogelijk dit te combineren met korfbal in Amsterdam. Na haar herstel zal zij hopelijk nog te zien zijn op de Haagse velden!

Albert-Jan kwam een paar seizoenen geleden binnen nadat het na 12 jaar toch wel weer begon te kriebelen om te gaan korfballen. Dit deed hij met veel plezier en werd hij ook trainer/coach voor de C-tjes waar hij ook zijn KT-diploma voor haalde! Ook hij gaat verhuizen maar dan naar Drenthe, hierdoor is de afstand helaas ook bij hem te groot geworden.

Ook Silvana gaat helaas stoppen na een aantal seizoenen bij Swift. Eerder kwam zij haar zus Kimberley achterna en dat leek een goede keuze geweest te zijn! Wat blessures overwonnen en erg belangrijk geweest voor het team. Het 2 keer trainen en spelen worden haar achillespezen te veel en gaat zij het korfballen in een vriendenteam ergens anders voortzetten.

Tot slot neemt Marjolein na 1 jaar (tijdelijk) afscheid van de selectie. Voor werk gaat zij naar Azië maar hopelijk zien wij haar hierna weer terug!

Verder nemen we helaas ook afscheid van Errol en Otto als coaches. Zij hebben aangeven meer vrije tijd te willen.

Bedankt voor al jullie inzet en we hopen jullie nog vaak langs de lijn te zien staan!

Verder is er ook goed nieuws en kunnen de D1(stiekem al kampioen) en C1 kampioen worden! Ook zijn er nog wat jeugdteams die nog kans maken op het kampioenschap maar zijn deze wel afhankelijk van hun concurrenten. Genoeg redenen om naar het veld te komen.

Het programma van aankomende zaterdag:

9:30 Swift (A) F1 – Oosterkwartier F1
9:30 Swift (A) E1 – Blauw-Wit (A) E2
10:40 Swift (A) D1 – ZKV (Za)/ZKC ’31 D1
11:45 Swift (A) C2 – Luno C2
12:45 Swift (A) C1 – GG/RMcD Huis Emma C5
13:50 Swift (A) A1 – Synergo A2
15:10 Swift (A) 4 – De Meervogels 3
16:30 Swift (A) 2 – HKC (U) 3
17:50 Swift (A) 1 – ZKC ’31 1