Met Swift naar de eerste klasse?

Swift is een club waar ambitie en gezelligheid hand in hand gaan. Er is aandacht en plaats voor zowel wedstrijdsport als breedtesport. Van jong tot oud. Om de sportieve doelstellingen te kunnen halen, wordt er permanent geïnvesteerd in het verhogen van de kwaliteit van de trainers en de spelers en speelsters. Ook wordt er geïnvesteerd in de faciliteiten om onze leden zo fijn mogelijk te kunnen laten korfballen.

Voor de selectie van Swift staat seizoen 2017/2018 in het teken van promotie naar de eerste klasse. Swift 1 en 2 zijn stabiele tweede klasseploegen. Nu is het tijd voor de volgende stap. Martin van Eijk staat komend seizoen als hoofdtrainer en –coach voor de groep. Met zijn ervaring als coach op een hoger niveau, is hij vastberaden de promotie naar de eerste klasse een feit te maken. Met hem, met assistent coach Pelle de Wit en met fysiotherapeuten van de praktijk van Richard Smith, gaat de ploeg er volgend seizoen vol goede moed tegenaan.

Heb je interesse om aan deze stap bij te dragen? Dan zijn we op zoek naar jou. Bij Swift wacht jou een gemotiveerde, jonge ploeg die zowel sportiviteit als een drankje na de training of wedstrijd hoog in het vaandel hebben staan. Wil je meer weten? Lees hier meer over Swift. Of neem contact op met Sander Bloemendaal, via sanderbloemendaal@live.nl.