Nieuwe seniorenspelers stellen zich voor

Dit seizoen mogen we weer veel nieuwe leden verwelkomen! Op de eerste trainingsavonden zijn er bij zowel 5, 3 als de selectie veel nieuwe gezichten te zien. Hopelijk straks ook allemaal spelende leden! We proberen ze allemaal aan je voor te stellen! Hieronder de eerste drie spelers van 1, 2 en 3

   Britte Heijink (Swift 2)

Hi Swifters!
Ik ben Britte, 21 jaar en studeer Biologie aan de UvA. Vorig seizoen heb ik een paar keer meegetraind bij Swift, wat zo goed beviel dat ik meteen lid ben geworden! Na een paar jaar zonder korfbal kijk ik het meest uit naar het spelen van een spannende wedstrijd en het deel uit maken van een leuk en gezellig team! Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten!

  Errol Opering (Swift 1)

Ik ben Errol Opering, 28 jaar. Vanaf 1 oktober ben ik werkzaam als juridisch beleidsmedewerker bij de gemeente Zaanstad.
Voor dit seizoen was ik op zoek naar een nieuwe club, omdat mijn oude club Rohda (Amsterdam) geen zondagteam heeft en ik op zaterdag spelen niet kan combineren met mijn scheidsrechterscarrière. De keuze was voor mij makkelijk. De afgelopen drie seizoenen heb ik regelmatig Swift in de competitie gefloten. Ik werd altijd vriendelijk ontvangen en onder het genot van een drankje bleef ik lang in de gezellige kantine hangen.
Dit seizoen kijk ik uit naar het behalen van de promotie naar de 1e klasse.

  Alex Wong (Swift 3)

Hoi! Mijn naam is Alex en ik ben 25 jaar en kom uit Zwolle. Na mijn HBO wilde ik doorstuderen, daarom woon ik nu in Amsterdam en studeer ik aan de Vrije Universiteit. Voor Swift heb ik bij Oranje Zwart in Zwolle gekorfbald. Ik heb voor Swift gekozen, omdat mijn oud-trainer de voorzitter kent. Via via ben ik hier terechtgekomen. Op dit moment ben ik nog aan het revalideren van een voorste kruisband operatie, daarom kijk ik het meest naar uit als ik weer volledige wedstrijd pijnvrij kan spelen.