Opening nieuw veld

We kunnen al even trainen op het vernieuwde trainen en ook de eerste wedstrijden zijn al gespeeld. De verbouwing van ons veld is super voorspoedig gegaan. Op 6 en 9 mei wordt daar met de clubopening en de officiële opening bij stil gestaan. En daarvoor ben jij van harte uitgenodigd!

Clubopening op 6 mei

Op zaterdag 6 mei worden er vanaf 10 uur jeugdwedstrijden gespeeld. Deze dag wordt feestelijk aangekleed en we zetten passende versnaperingen klaar. Om 15:45 uur, voor de wedstrijd van Zaterdag 1, heffen we samen het glas op het nieuwe veld en kijken we onder het genot van hapjes en drankjes naar ons Zaterdags Vlaggenschip. Komt allen, hoe meer zielen, hoe meer vreugd!!

Officiële opening op 9 mei

Op dinsdag 9 mei wordt het veld officieel geopend door wethouders Rengelink en Van den Burg. Om 16:45 uur starten we met kinderen van PST, de BSO’s en Swift D1 die hun sport en spel presenteren op het veld. Om 17.00 uur openen de wethouders het veld. Daarna heffen we met elkaar het glas op de vernieuwing van het veld en op de samenwerking met alle partners en de gemeente. Ook hier is iedereen welkom!