Seizoensstart selectie

De afgelopen weken heeft voor de selectie in het teken gestaan van een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met als hoogtepunt een trainingsweekend dichtbij de Duitse grens, waarin de selectie andere talenten van zichzelf ontdekte, onder meer voor padel en ultimate frisbee,  maar de groep is ook getest op beerpong-skills. De verschillende oefenwedstrijden tegen Rohda en Sporting West, een driekamp bij Noviomagum en bij Nova hebben de selectie op scherp gezet voor het nieuwe seizoen. We hebben er zin in!

De samenstelling is wat veranderd ten opzichte van vorig jaar. Het tweede staat dit jaar onder leiding van Marianne en Errol. Verder zijn Lillian, Marjolein en Remmelt doorgestroomd vanuit het 3e en is nog een Sam (Kragtwijk) de selectie komen versterken. Zij verruilt het Studentenkorfbal in Eindhoven voor de Amsterdamse club. Ook het eerste heeft zich weten te versterken met Jesse overkomend van Exakwa en draait Tom weer volledig mee!

Zin om de nieuwe teams te aanschouwen? Zaterdag spelen we de eerste competitiewedstrijden thuis tegen Synergo uit Utrecht.

14:10 Swift 2 – Synergo 2

15:30 Swift 1 – Synergo 1