Sophie Bouquet speelt de hoofdrol in Sinterklaasfilm

Sophie heeft als model en actrice al heel wat ervaring. Zo poseerde ze voor modemerken als Didi, Oilily, Mexx en Muy Malo, werkte ze aan reclamecampagnes voor o.a. Wehkamp, Zeeman en de Hema, en speelde ze in reclamespots voor Blue Band, Winners, Princes en Chupa Chups.

Als actrice werd ze gevraagd voor rolletjes in de tv Kantine, Koefnoen en de videoclip van Joan Franka. Nadat ze een rol speelde in één van de afleveringen van de televisieserie Eng! werd ze gevraagd de hoofdrol te spelen in “Sinterklaas is nog niet jarig”

In de film vertolkt ze de rol van Sophietje, een meisje dat Sinterklaas te hulp schiet nadat een stel boeven zijn plaats en die van zijn Pieten heeft ingenomen.

Benieuwd of het Sophietje lukt het Sinterklaasfeest van de ondergang te redden? Ga dan snel naar: www.nognietjarig.roxymovies.nl en bestel de dvd! Je komt dan niet alleen in het bezit van de spannendste, grappigste en meest eigenwijze Sinterklaasfilm van de eeuw, maar je steunt er ook nog eens een goed doel mee. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar KiKa (kinderen kankervrij).

Veel kijkplezier!