Speel jij volgend seizoen met Swift in de 1e klasse?

Swift is een club waar ambitie en gezelligheid hand in hand gaan. Na een aantal jaar in de top van de 2e klasse is ons 1e team afgelopen zaalcompetitie overtuigend kampioen geworden. We zijn er trots op dat we als 100 jarige vereniging na lange tijd weer de strijd aan kunnen gaan in de 1e klasse! Ook op het veld is Swift 1 op weg naar kampioenschap in de 2e klasse en hopelijk wordt die ambitie binnenkort gerealiseerd.

Ook volgend seizoen willen we met attractief korfbal ons visitekaartje afgeven. Om de sportieve doelstellingen te kunnen halen, blijven we investeren in de kwaliteit van spelers, speelsters en trainers. Ook wordt er geïnvesteerd in de faciliteiten om iedereen zo fijn mogelijk te laten korfballen. Op ons schitterende sportveld in hartje Amsterdam willen we een plek bieden waar nieuwe leden zich snel thuis voelen.

De technische staf blijft voor volgend seizoen compleet. Martin van Eijk staat als hoofdtrainer en –coach voor de groep, en is met zijn ervaring vastberaden om de successen verder uit te bouwen. Samen met andere trainers, teambegeleiding en fysiotherapeuten van de praktijk van Richard Smith bieden we een omgeving waar spelers zich kunnen ontwikkelen.

Spreekt dit jou aan? Kom je studeren of werken in Amsterdam, en ben je op zoek naar nieuwe club? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je korfbalcarrière? Dan staat bij Swift de deur open voor jou!

Bij Swift wacht jou een gemotiveerde, jonge ploeg die zowel sportiviteit als een drankje na de training of wedstrijd hoog in het vaandel heeft staan. Wil je meer weten? Lees hier meer over Swift. Of neem contact op met Pelle de Wit, pelledewit@hotmail.com.