Sponsor ParkFlyRent maakt de productie van auto's overbodig en zoekt jouw hulp

Autodeelplatform ParkFlyRent, sponsor van de shirts van de junioren van Swift, is nog maar een paar dagen live op crowdfundingplatform Symbid, maar heeft nu al twee derde van haar doelbedrag van € 150.000 gehaald onder haar gebruikers. Vandaag gaat de campagne voor iedereen open, en ParkFlyRent hoopt snel haar doelstelling te overtreffen. En jij kunt mee investeren en aandeelhouder worden van dit snelgroeiende platform. Kijk dus ook op www.parkflyrent.nl/symbid, investeren kan al vanaf € 20. 
ParkFlyRent is in 2014 opgericht en biedt een uniek deelconcept waarbij reizigers bij luchthavens gratis hun auto kunnen parkeren. Terwijl zij op reis zijn, verhuurt ParkFlyRent de auto voor ze – verzekerd en aan zorgvuldig gescreende reizigers. Bij terugkomst krijgt de eigenaar zijn auto gewassen terug en deelt mee in de opbrengst. ParkFlyRent zorgt er zo voor dat er geen huurauto’s meer geproduceerd hoeven te worden.
Oprichter en CEO Niels de Greef vertelt: “Ik vond het zo onzinnig dat duizenden mensen elke dag veel geld betalen om hun auto niks te laten doen op het vliegveld, terwijl miljardenbedrijven geld verdienen door gloednieuwe auto’s als huurauto’s te slijten. Onze gebruikers zijn laaiend enthousiast over onze oplossing, en dus bieden we ze ook de kans om aandeelhouder van ons platform te worden.”
De dienst groeit momenteel snel, in de laatste twee maanden tijd is het aanbod zelfs verdubbeld. CMO Jochem de Boer: “Het gaat enorm hard nu, ook dankzij samenwerkingen met leasemaatschappijen als BusinessLease en platforms als Nudge. Gaaf om dat ook in de crowdfunding terug te zien!”