Staf selectie seizoen '23-'24 compleet

De Swift-selectie heeft haar staf voor volgend seizoen rond. 
Twee vertrouwde gezichten versterken de staf: oud-spelers Anna Emanuel en Stefan Elbers voegen zich bij Otto Fabius en Marianne Jaarsma. 
 
Marianne neemt de rol van hoofdtrainer/-coach op zich. Otto, de afgelopen twee seizoenen in die rol, helpt haar dit seizoen daarbij. Anna focust zich op het trainen en coachen van Swift 2 en Stefan maakt het viertal compleet als trainer van de hele groep. 
 
Pelle de Wit, voorzitter van de TC: ‘We zijn erg blij dat dit viertal de selectie gaat leiden. Marianne heeft afgelopen seizoen een mooi visitekaartje afgegeven door met Swift 2 twee keer kampioen te worden. En we zijn blij dat Otto bereid is zijn opgedane ervaringen als hooftrainer/-coach nog een seizoen te delen. Ook zijn we trots dat Anna haar jarenlange ervaring als speler wil overdragen aan Swift 2, dat dit jaar zowel op het veld als in de zaal aantreedt in de eerste klasse. Tenslotte halen we met Stefan Elbers een bak aan enthousiasme en trainerservaring binnen, wat hij de afgelopen jaren zowel bij Swift als bij Dalto heeft opgedaan. Een sterk team met vertrouwde gezichten. De TC en het bestuur hebben veel zin in het komende seizoen!’