Swift en Martin van Eijk verlengen contract

Het bestuur en de Technische Commissie van ASV Swift zijn blij te kunnen melden dat ook volgend seizoen Martin van Eijk en Pelle de Wit de trainer-coaches zijn van de selectie. Met beide trainers is een contractverlenging overeengekomen voor nog een seizoen. “Wij zijn erg content met deze verlenging en zetten met vertrouwen de samenwerking voort.”

Uitbreiding begeleidingsstaf met Edwin Beijne & Stefan Elbers

We zijn daarnaast zeer verheugd dat we erin geslaagd zijn de begeleidingsstaf rondom de selectie uit te breiden met een teammanager en een extra trainer.

Edwin Beijne zal per direct, in de rol van teammanager voor de selectie, toetreden tot de begeleidingsstaf. Edwin is in het verleden werkzaam geweest als trainer/coach van BEP 2 (res. overgangsklasse/ hoofdklasse) en heeft ruime ervaring als teambegeleider van Martin bij BEP. We wensen Edwin veel plezier bij Swift.

Stefan Elbers zal met ingang van seizoen 2018-2019 als extra trainer toetreden tot de begeleidingsstaf. Stefan heeft de afgelopen jaren gespeeld met succes gespeeld in de selectie van Swift, en speelde eerder in zijn carrière voor Keizer Karel en Dalto. We verwelkom hem graag terug in zijn nieuwe rol!

Investeren in kwaliteit

Swift heeft de ambitie om de kwaliteit van de begeleiding van de selectie stapsgewijs te verbeteren, en daarmee de ontwikkeling van de groep te versterken en te stimuleren. Dit jaar is daarin een stap gezet door het aantrekken van Martin van Eijk en de samenwerking met Richard Smith fysiotherapie. “Door de betrokkenheid van Edwin Beijne en Stefan Elbers kunnen we daarin opnieuw een stap vooruit zetten, en meer tijd besteden aan bijvoorbeeld individuele trainingen en het werken met videoanalyses”, aldus voorzitter Sander Bloemendaal.

Namens bestuur en technische commissie

Sander Bloemendaal