Swift zoekt vrijwilligers!

We zijn heel blij met onze vrijwilligers, maar zoeken nog steeds een aantal mensen! Hieronder zie je het overzicht. Zit er wat voor je bij? Neem snel contact op met Nicole, nicolesgoedhart@gmail.com!

 

Omschrijving

Ledenwervingscommissie

Zowel voor de jeugd als senioren zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden, met meer leden kan iedereen zoveel mogelijk op z’n eigen niveau spelen. Deze commissie houdt zich bezig met ideeën (en het uitvoeren van deze ideeën) gericht op het werven van nieuwe leden.

Schoolkorfbaltoernooi

1x per jaar organiseerde Swift altijd een schoolkorfbaltoernooi. Door covid-19 is dit de afgelopen jaren niet doorgegaan maar we hopen het dit seizoen weer in ere te herstellen. Hierbij komen er kinderen van basisscholen uit de omgeving 1 dag bij ons korfballen en wie weet blijven er wil kinderen hangen die volgend seizoen met ons mee korfballen.

Jurytafel

Bij de thuiswedstrijden van Swift 1 is er in de zaal een jurytafel aanwezig die tijdens de wedstrijd de score en de schotklok in de gaten houden. Dus kom je toch naar Swift 1 kijken? Meld je dan aan om ook een keer te helpen bij de jurytafel! En anders is het natuurlijk ook een goede reden om te komen kijkenJ

Sponsorcommissie

Swift heeft op het moment een aantal sponsoren met Smit&Voogt als onze hoofdsponsor, maar meer sponsoren zou betekenen dat we nog meer kunnen investeren in de kwaliteit van onze vereniging, hier houdt de sponsorcommissie zich mee bezig.

Ouder voor vrijwilligerscoördinatie

Om vrijwilligers te werven en overzicht te houden van onze vrijwilligers, heeft Swift een vrijwilligerscoördinator: Nicole Goedhart. Zij speelt in Swift 3 maar heeft minder contact met ouders van de jeugdleden van Swift. Daarom zoeken we een ouder die onder de ouders vrijwilligers kan helpen werven.

Kangoeroeclub

De kangoeroes zijn onze jongste jeugdleden, 3-5 jaar. Op het moment hebben we geen kangoeroes omdat er geen vrijwilliger is om dit te coördineren en om hen 1x per week trainen te geven. Zou mooi zijn als dit binnenkort wel weer kan!

Kascontrole commissie

1x per jaar moeten de financiële stukken van Swift gecontroleerd worden, dit duurt ongeveer 1-2 uur en is dus slechts 1x in het jaar.

Coördinator zaalhuur

Elk jaar moeten we met de gemeente Amsterdam afstemmen welke zaaluren we nodig hebben voor de wedstrijden en trainingen. Als coördinator zaalhuur ben jij de schakel tussen de gemeente, KNKV-competitieplanner en de (jeugd) technische commissie (TC en JTC). 1x/jaar stem jij het inhuren van zaaluren af met de TC en JTC en gedurende het jaar ben je de schakel voor het annuleren of extra inhuren van zaalhuur.

Helpen bij jeugdactiviteiten (speciaal voor de ouders van onze jeugdleden)

De jeugdcommissie organiseert activiteiten voor de jeugd. Misschien kan je zoon en/of dochter nog we de leuke clinics met eten herinneren. De jeugdcommissie kan hier hulp bij gebruiken. Dus meld je aan als je het leuk zou vinden om (af en toe) te helpen bij de activiteiten.

Interesse? Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Nicole Goedhart, nicolesgoedhart@gmail.com