Twee nieuwe leden stellen zich voor

Swift heeft dit seizoen wederom een flinke toestroom van leden meegemaakt! Wie zijn dit en waarom hebben ze voor Swift gekozen? Dit zijn Maaike Posthuma en Simon de Graaf!

Hoi Swiftianen!
Ik ben Maaike, 26 jaar en sinds zeven jaar woonachtig in Amsterdam. Na een flinke pauze heb ik afgelopen september het studeren weer opgepakt en ben ik begonnen aan een master Filosofie en Antropologie aan de UvA. Ik ben, zoals meerderen bij Swift, een afstammeling van SKV Amsterdam en ben dan ook lid geworden dankzij de overtuigkrachten van mede-oud-lid Elske. Mijn laatste echt fanatieke korfbalspel was op mijn twaalfde, dus sinds mijn lidmaatschap bij Swift ben ik druk bezig alle kennis en vaardigheden van het spel weer aan te leren en op te frissen. Ik kijk ernaar uit om met ons team zoveel mogelijk welverdiende overwinningen te vieren!

Hi allemaal.
Ik ben Simon, 29 jaar oud ik ben sinds 1 oktober lid bij Swift. Bij Rohda (A) en DKV (IJ) speelde ik eerder 2de klasse.
Drie jaar geleden trainde ik in de zaal al eens mee bij Swift en was toen bijna lid geworden omdat Remco dubbele whiskey’s voor me haalde. Nu toch de overstap naar Swift gemaakt. Bij Rohda speelde ik drie jaar met veel plezier en was ik actief in de vereniging. Dit jaar helaas afgevallen bij de selectie omdat ik weinig binding voelde bij het lagere team ben ik gestopt.
Aankomend seizoen hoop ik speelminuten te gaan maken. De sfeer vind ik prettig, open en toch competitief. En een mooi moment om in te stappen, nu de club zijn 100-jarig bestaan gaat vieren!