Unieke aanbieding: het Swift wijnpakket

Hallo beste Swiftleden,

De eerste activiteit voor het 100 jarig bestaan in 2018 is achter de rug (grote clubactie,waarvoor onze dank voor de inzet van de diverse personen). De volgende activiteit staat alweer op de planning.
Zoals jullie weten is er in de maand september jl. een wijnproeverij geweest. Heel veel mensen hebben diverse witte- en rode wijnen, alsmede rosé\’s geproefd. Hieruit is naar voren gekomen dat Wijnkoperij Henri Bloem de winnaar was.
Vanaf de komende maand december en de volgende maanden tot eind 2018 willen wij drie wijnen van Domaine Montrose verkopen: wit, rood en rosé. De wijnen kosten per stuk € 6,50.
De wijnen worden bij ons aangeleverd in dozen van 12 stuks (totaal € 78,-). Als er iemand is/of een aantal personen tezamen die een gehele doos afneemt/afnemen krijgen zij deze voor de mooie prijs van € 70,-. Combineren is mogelijk.

Bestellen kan via e-mail: ed.muurman@gmail.com.

Iets over de wijnen:
Swift biedt de authentieke en elegante wijnen van Domaine Montrose, uit de Languedoc, Frankrijk. de wijnen worden geproduceerd door vader Bernard en zoon Oliver Coste. De naam Montrose refereert aan de geografische locatie op een vulkaan (Mont) en aan de roze (Rose) bloemen van de amandelbomen in de omgeving van de wijngaarden van Domaine Montrose. De witte Montrose is een soepele Chardonnay, met tropische aroma’s en in de smaak citrus en wilde pezik.
De rosé van Montrose is een blend van Grenache,Syrah en Cabernet Sauvignon. Een zachtroze wijn met fijne ronder en mooie frisheid. De wijn heeft aroma’s van bessen en is lichtvoetig met een subtiele kruidige ondertoon.
De rode Motrose is samengesteld uit Merlot, Grenache en Syrah. Intens van kleur, aroma’s vol en rijp fruit en in de smaak geconcentreerd fruit en een aangename kruidige toets.