Een spetterende start, mooie overwinningen een Erepenning

Een spetterende start, mooie overwinningen een Erepenning

Het seizoen is qua korfballen afgelopen weekend dan echt  begonnen. Komende zaterdag mogen we ook thuis onze kunsten gaan vertonen.

De eerste uitslagen mogen zeer bemoedigend te worden genoemd. Van de 13 gespeelde wedstrijden door onze teams werden er maar liefst 10 gewonnen. Fraaie overwinningen van de A1 en C1 en ook de C2 en D2 wisten te winnen. De selectie wist gelukkig de punten mee te nemen. Swift 1 was geen schim van de ploeg uit de voorbereiding maar wist uit bij Sporting West wel te winnen en dat is de afgelopen jaren wel anders geweest!

Voor ieder respectabel Swift lid was het seizoen natuurlijk allang begonnen en wel  op de grote feestavond op 1 september. De Swift kraker, dit is mijn club uit de kelen van meer dan 100 (oud) leden en die van Peter Beense was een memorabel moment. Goed om te zien dat jong en oud zich vermaakte en oude tijden herleefden.

De week erop de drukbezochte Swift 100 jaar receptie waar Swift de Erepenning van de gemeente Amsterdam ontving en waar korfbalbond, gemeente, de andere clubs uit Amsterdam en PST samen met onze ereleden en leden van verdiensten het glas konden heffen. De eerste prijs van het seizoen is dus binnen!

Afgelopen Zaterdag heeft de Swift jeugd zich uitstekend vermaakt met een spetterend optreden van Yes-r.

Als bestuur hebben we ook weer vergaderd want ook de dagelijkse gang van zaken verdiend ook de nodige aandacht. Heel veel vacatures zijn opgevuld ook door de nieuwe selectiespelers, zo zien we dat graag, ook dat is Swift.  Openstaande vacatures worden besproken, we zoeken nog steeds naar een penningmeester voor de stichting. Sponsoring is een ding. Leden dienen het spelregelbewijs te halen. Materiaalcommissie ligt na het verterek van Jasper even stil.

Er staan dus genoeg activiteiten op de planning en zaken waarmee we dit jaar iets moeten en gaan doen. Als jullie ons daarbij kunnen helpen, staan we daar uiteraard open voor. Suggesties, opmerkingen en ook kritiek zijn van harte welkom. Laten we het vooral samen doen, te beginnen op de JAV (Super Saturday 29 september)

Laten we er met elkaar een mooi, nieuw seizoen van maken. Een seizoen waarin we nieuwe leden gastvrij ontvangen, huidige leden weten te boeien en binden en  oud-leden weer meer hun gezicht laten zien op Swift. En dat alles op de mooiste locatie van het land!!

Tot langs de lijn.

Namens het bestuur,
Sander Bloemendaal