Voor volgend seizoen is Swift op zoek naar een hoofdtrainer/-coach.

Swift is een levendige vereniging met haar veld in hartje Amsterdam, waar de deur voor iedereen open staat. Presteren en plezier gaat bij ons hand in hand. Swift 1 speelt in de zaal eerste klasse en zal in de voorjaarscompetitie uitkomen in de overgangsklasse. Swift 2 speelt in de zaal reserve eerste klasse en gaat in de voorjaarscompetitie ook op het veld strijden voor promotie naar de reserve 1e klasse. De selectie bestaat volgend jaar uit een mix van jonge en meer ervaren spelers.
Voor Swift 1 zoeken we een trainer/coach die in nauwe samenwerking met de trainer van Swift 2 en de TC kan bijdragen aan de ambitie en ontwikkeling van de selectie. De uitdaging is om het team een volgende stap te zetten in haar ontwikkeling.
Als trainer/coach wordt van je verwacht dat je inspirerende trainingen kan verzorgen, de spelersgroep kan motiveren en zowel het team als individuele spelers beter kan maken. Je bent positief, communicatief en sociaal vaardig.
Je geeft 2 keer per week trainen (dinsdag & donderdag) en verzorgt zaterdag de coaching. In overleg is ook invulling van trainer/coachrol als duo mogelijk.

Wij bieden een enthousiaste en ambitieuze selectie, een goede sfeer en een passende vergoeding. Ben/ken jij een trainer die deze uitdaging aan wil gaan?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pelle de Wit, pelledewit@hotmail.com of 06-55124650.