Wie gaat er mee op het DES pinkstertoernooi 2017?!

Wie heeft er zin in een geniaal weekend?
Gezelligheid, nieuwe mensen leren kennen, half dronken (of brak) een wedstrijdje korfballen… En elke avond een lekkah feestje! Dit is de formule van het DES Pinkstertoernooi. Met alle Swifters maken we een heel leuk seizoen door. Daar hoort een passende afsluiting bij! In een perfecte wereld hebben we minimaal 5 heren en 5 dames. Is er meer interesse, dan melden we nog een team aan. Aanmelden kan bij Marwan (0621191286) of Tom (0614582267).
Hier wat informatie van het toernooi zelf:
Tijdens Pinksteren (2 t/m 5 juni 2017) is de 34e editie van het DES Pinkstertoernooi. De deelnemers komen uit o.a. Nederland, België en wisselend uit Duitsland en het Engeland. Eén ding hebben de deelnemers gemeen, zij houden van korfbal en leuke feesten! Deelname is vanaf 18 jaar en ouder.
Vanaf vrijdagmiddag 16.00u is het toernooiterrein open, en kan je alvast je tent opzetten en beginnen aan een relaxed en gezellig weekend. In de avond is het tijd voor het openingsfeest in onze festivaltent.

Deelname aan het toernooi is € 37,50 p.p. Hiervoor krijg je drie overnachtingen, drie leuke feesten, 2 korfbaldagen en avondeten op zaterdag en zondag.

Kortom, tijd voor de leukste seizoensafsluiting met je team! Geef je dan snel op samen met jouw droomteam!