Een klinkende overwinning en topscoorder Steef

Zaterdag 16 december mocht Swift 2 na 2 verloren wedstrijden aantreden tegen het Maarssense OVVO 4. Een voor ons onbekende ploeg maar voor coach Marianne, oud OVVO speelster zou een extra drive om hiervan te winnen. Er was goed getraind en gewerkt aan de punten die de vorige wedstrijden minder gingen.

Dan de wedstrijd; Lil zette in de eerste minuut snel de toon door gemakkelijk langs haar tegenstandster te rennen. Het was het beginpunt voor de goede wedstrijd (vanuit Swifts kant) die zou komen. In het begin leken de teams elkaar niet echt te ontlopen maar na van 3-2 naar 9-2 uit te lopen was het al niet meer echt een wedstrijd. Jammer voor het publiek qua spanning zou je denken, maar het was mooi te zien hoe Swift speelde en OVVO makkelijk opzij zette. Zo liet Stefan zien dat hij zonder vang toch echt het liefste schiet en zijn schotpercentage dan zo boven de 50% kan uitkomen! Ook AJ had het op zijn heupen en kon hij meerdere keren aanleggen door het uitstekende rebound werk van Marjolein. Er werden verdedigend minder fouten gemaakt en er was veel energie terug te zien. Met een stand van 14-6 kon de kleedkamer worden opgezocht. In de tweede helft bleef Stefan scoren en werd hij de topscoorder van het veld. OVVO scoorde af en toe van ver mee en de wedstrijd werd met 23-11 gewonnen. Met 2 verloren wedstrijden en maar 2 punten achter te staan op nummer de nummer 1 is er te zien dat we in een poule zitten waar alles dicht bij elkaar ligt. Belangrijk deze lijn door te zetten in het nieuwe jaar!

Voor nu een korte rust waarna we op 14 januari weer aan de bak mogen tegen het Barneveldse ODIK 3. Zaterdag 28 januari spelen we pas weer thuis en dit samen met alle andere senioren teams! Dit waarschijnlijk met een geopende kantine welke vanuit de Gemeente bemand zal worden!

Tot dan!