Junioren actief op de Haarlemse Korfbalweek

Terwijl er in de Oostenburghal werd gestreden om de Oostenburgbokaal waren de junioren actief in Haarlem. Omdat er op het laatste moment nog een plek vrij kwam in de juniorenpoule van de Haarlemse Korfbalweken (HKW), kon er een Swift-delegatie meedoen aan deze 15e editie van de HKW. Op woensdagavond werd er 1 wedstrijd gespeeld en op vrijdagavond speelden de junioren zelfs twee wedstrijden achter elkaar.

Van tevoren wisten we dat de tegenstanders sterk zouden zijn, immers ze spelen in de competitie een paar klassen hoger. Maar woensdagavond werden we toch wel verrast door het niveau. Gelukkig herpakten we ons goed, en ondanks dat er geen wedstrijd is gewonnen, werd er vrijdagavond toch mooi korfbal op de mat gezet. Het waren sportieve en leerzame wedstrijden met af en toe fantastische acties.

Omdat er nogal wat blessures zijn (zoals twee gebroken polsen) hebben ook Aaron en Boris hun debuut gemaakt in de A1 (dank voor de goede invalbeurten!). Aanstaande zaterdag start de competitie voor de A1 met een uitwedstrijd in Koog aan de Zaan. Op super Saturday (18 november) speelt de A1 om 16:20 thuis in de Oostenburghal. Wij hopen op veel supporters – maar beloven er sowieso een mooie wedstrijd van te maken.