Swift B1 wint bij Atlantis

Zaterdag 13 mei speelde de B1 een uitwedstrijd tegen Atlantis, de koploper van de poule. Ze waren vanaf de zaal al onverslagen. Pi was op woensdag bij een thuiswedstrijd geblesseerd geraakt, en daarom viel Anna bij ons in. Al vroeg in de wedstrijd stonden we met 3-0 achter, maar naar lang vechten kwamen we terug met een stand van 4-3 bij rust.
In de rust had Jan ons goeie aanwijzingen gegeven wat leidde tot de 7-6 voorsprong en de wedstrijd weer compleet hadden opengegooid. Er werden mooie doelpunten gemaakt door Sophie die werden aangegeven door Anna. Ook scoorde Jonathan waardoor we de wedstrijd meer naar ons toetrokken. De heren van Atlantis waren heel gevaarlijk, maar doordat Martin en Seppe elkaar goed aanvulden, en Tobias Jonathan’s heertje een paar keer overman bleef de stand stabiel. Het vak van Emma kon nog een paar keer extra scoren, omdat Tamara geweldig afving.
In de slotfase van de wedstrijd waar het 7-9 in ons voordeel stond, werden er nog 3 extra doelpunten gemaakt door Emma en Sophie, waardoor we uiteindelijk hebben gewonnen: 8-12.