Voorbeschouwing Swift 1 - HKC 1

In de poules waar onze selectie zich in bevindt, komen we dit jaar tegenstanders tegen waar we nog nooit tegen hebben gespeeld of zelfs nog nooit van hadden gehoord. De eerste, hoopvolle, reactie van onze spelers toen ze hoorden dat HKC in onze poule zat, was: ‘Utrecht?’. Nee, Hengelo. En da’s een eindje. Behalve verdwaald tijdens een speurtocht op trainingsweekend vorig jaar, was nog niemand daar eerder.

Gelukkig komen ze eerst naar ons. Wel leuk weer, een onbekende tegenstander. Even wat scorebordjournalistiek: HKC is hekkensluiter met twee punten. Met wat gekke uitslagen. Zo won Sporting West ogenschijnlijk makkelijk van ze, maar Alo niet. En zo won HKC vrij dik van Revival, waar Swift niet haar beste wedstrijd tegen speelde. Niet onderschatten dus. Maar het vertrouwen van Swift is groot. En zo ook de ambitie om ongeslagen de zaal in te gaan.

We pakken weer een oude traditie op: er kunnen weer wedstrijdballen gesponsord worden bij thuiswedstrijden! De wedstrijdbal van deze wedstrijd wordt gesponsord door Sandra van Eijk. Sandra, heel erg bedankt! Wil jij, of jouw bedrijf ook een wedstrijdbal sponsoren? Neem dan contact op met Nienke Legdeur: nienkelegdeur@hotmail.com.

Hopelijk tot morgen, 14.30 uur, langs de lijn!