Zaterdag 15 december speelt de A1 tegen Luno.

Zijn jullie benieuwd wie er over een paar jaar in het eerste spelen? Kom zaterdag dan kijken naar de A1. Wij zijn een gezellige groep die iedere week heel hard (nou ja, heel hard) traint om de beste te worden.

We hebben in de zaal nu twee wedstrijden gespeeld en één gewonnen en één verloren. Zaterdag wordt een zware wedstrijd, want we moeten tegen de koploper Luno. We moeten dus aan de bak en daar kunnen we de steun van het publiek goed bij gebruiken, dus komen allemaal!

Let tijdens de wedstrijd dan ook even op de bal. Die is namelijk gesponsord door Jeroen Geurtsen. Je weet wel, de tofste coach ooit! Hij werkt nu in Canada waardoor hij niet meer elke week langs de lijn loopt. Om het gemis een beetje goed te maken, heeft hij de wedstrijdbal gefinancierd waardoor hij toch min of meer bij de wedstrijd aanwezig kan zijn. Heel erg bedankt Jeroen en kom snel terug. We missen je!

Goed, genoeg getypt, ik ga stoppen want de volgende training staat op het punt van beginnen. (Ik zei toch al dat we keihard aan het trainen zijn).

Groetjes en tot zaterdag!

Hoe laat en waar? Check onderstaande info.

Swift A1 Luno A1

19:20 uur.

Sporthal Oostenburg.