Kienavond voor leden en buurtbewoners

Op 17 februari was er op Swift een kien/bingo avond voor leden en buurtbewoners, de derde activiteit in het kader van ons 100 jarig bestaan. Deze activiteit werd georganiseerd door Ed Muurman, geassisteerd door Gertie Burgers. Zoals velen van u weten, werden er door de jaren heen veel kienavonden op Swift georganiseerd. Vooral de kerst kienavonden waren een succes en werden altijd druk bezocht, dat kwam mede door de presentator, Kobus Sijbesma! Hij maakte van een kienavond een gezellige avond uit, waarbij er veel gelachen werd. Hij noemde de nummers op zo’n speciale manier op dat iedereen daar al plezier om had. Een vervanger voor Kobus was jammer genoeg niet te vinden, maar Hans Korff heeft zijn taak met verve overgenomen!!

De kantine was en is nog steeds versierd in onze geel/blauwe kleuren, Marsha, Liesbeth en Saskia stonden achter de bar en tegen achten kwamen de eerste mensen binnengedruppeld. In totaal hebben er zo’n dertig mensen gekiend waaronder 8 buurtbewoners. Er waren jeugdleden, ouders en Jos was er met de familie. De sfeer was gezellig en er waren vele leuke prijzen te winnen. Er werden 3 rondes gespeeld met in iedere ronde een geldprijs, een vijfde staatslot en nog een heleboel mooie prijzen. Natuurlijk zat er ook een foute bingo bij, jammer dat Ruud niet bij stem was en daardoor geen lied kon zingen!! Leuk was ook dat mensen prijzen die ze gewonnen hadden weggaven aan anderen die die prijs heel graag hadden willen winnen! Mooi toch!

Het was een geslaagde avond qua gezelligheid, er werd fanatiek gekiend en iedereen ging om een uur of 11 tevreden naar huis, al dan niet bepakt en bezakt met prijzen. Op naar de volgende activiteit en dat is: CABARET OP 24 MAART OM 20.00 UUR

Het belooft een ouderwets gezellige avond te worden met allerlei optredens. Als je nog mee wil doen, leuk, geef je op bij Hans of Frits, dan wordt de avond alleen maar leuker!!